Benefietfilm ‘Writing with Fire’ – 10 april 2022

Zin in een uitje op zondagmorgen 10 april? Kom dan naar onze benefietfilm ‘Writing with Fire’.

Zonta Club Kennemerland-Zuid presenteert met trots de benefietfilm ‘Writing with Fire’ van de bekroonde regisseurs Sushmit Ghosh en Rintu Thomas.

‘Writing with Fire’ volgt het verhaal de vrouwen van Khabar Lahariya, het enige nieuwsplatform in heel India dat niet door mannen uit de elite wordt gerund, maar door vrouwen uit de voormalige Dalit, de laagste kaste in het land. Hoofdredacteur Meera en haar hechte team van journalisten breken – gewapend met alleen hun smartphones – conventies, zowel aan de frontlinies als binnen de grenzen van hun eigen huis.

Het is een actuele en inspirerende documentaire over vrouwelijke journalisten die elkaar ondersteunen. Hun verhaal bevat een hoopgevend pleidooi voor moed en eigenzinnigheid.

Winnaar IDFA publieksprijs en Oscar genomineerd.

Zondag 10 aprilaanvang 11.00 uur (inloop vanaf 10.30 uur) in de Schuur, Lange Begijnestraat 9 in Haarlem. Met gastspreker.

Tickets: toegang met aansluitend lunch € 29,50, zonder lunch € 22,00

Koop hier je tickets zontakennemerlandzuid.nl/winkel/ticket-film-writing-with-fire

 

Aanvulling 5 april 2022

De gastspreker is bekend! Helene van Zutphen van Women on Wings zal de film Writing with fire introduceren. Een passender gastspreker hadden we ons niet kunnen bedenken. Kijk HIER voor meer informatie over Helene van Zutphen en Women on Wings

 

Met de opbrengst van de film steunen wij ons regionale doel van dit jaar, het project ‘Meiden met een missie’ van Rebup. In dit project krijgen jonge meiden de kans om door middel van workshops Desktop Publishing (DTP) te proeven aan, en te kiezen voor, het grafische vak.

Bekijk de trailer:

 

 

0
    0
    Jouw winkelmand
    Your cart is emptyReturn to Shop