Sponsoren

Wil je ook sponsor of vriend worden van Zonta Kennemerland-Zuid? Dan bespreken wij graag de mogelijkheden! Neem gerust contact met ons op.

Wijnproeverij sponsoren

 

‘t Wapen van Kennemerland

‘t Wapen van Kennemerland

Eeuwenlang leidden de bewoners van Zandvoort een karig bestaan. Het leven bestond voornamelijk uit vissen en het verhandelen van de opbrengst. De mannen brachten de vangst aan land en de vrouwen vervoerden de vis via een lang, mul, zanderig pad naar Haarlem.

https://www.wapenvankennemerland.nl

Wijnkoperij Okhuysen

Wijnkoperij Okhuysen

Al 150 jaar staat Okhuysen garant voor prachtige kwaliteitswijnen. De door vader en zoon Kat zorgvuldig geselecteerde wijnen komen uit de hele wereld, van klassiek Frankrijk tot vernieuwend Nieuw-Zeeland. Bij de selectie wordt gelet op kwaliteit, duurzame productie en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het overbrengen van de liefde voor wijn is wat het team drijft. Okhuysen voorziet particuliere klanten en (top)restaurants in het hele land dan ook altijd van passend persoonlijk advies, uitgebreide informatie en een vergaande service.

https://www.okhuysen.nl

Kunstenaar Gert-Jan Visser

Gert-Jan is een Aluminium Art Kunstenaar. Zijn kunst is niet alleen voor in huis maar ook zeer geschikt voor buiten in de tuin. Zie voor meer informatie op facebook.

https://www.facebook.com/gertjan.visser.397

Bakker van Vessem

De bakker is dichtbij. De bakker als ontmoetingsplaats in de buurt. Dat kleine bakkertje op de hoek. Met een aangepast assortiment per ‘buurtbakker winkel”. Met betrokken medewerkers, die zich ook betrokken voelen met de buurt en deelnemen aan buurtevenementen. De bakker bakt mijn brood. Onze producten zijn ambachtelijk, vers en het lekkerst maar wij kijken altijd vooruit en denken met de klant mee. Zo zullen wij ons blijven onderscheiden met nieuwe, lekkere producten die alleen maar verkrijgbaar zijn bij bakker Van Vessem.

https://www.bakkervanvessem.nl

Bloemenhof

Bloemenhof is in Heemstede een begrip. Al sinds jaar en dag fleurt Bloemenhof de hoek van de Raadhuisstraat/ Kerklaan op met een uitnodigende hoeveelheid bloemen en planten. Voor elke gelegenheid geven wij graag advies en ontvangt u de beste kwaliteit bloemen en planten.

https://bloemenhofonline.nl

WIJNSPIJS

Sinds 2010 organiseert Wouter Dijkstra samen met zijn team de WijnSpijs Wandeling. Een culinair evenement waarbij je kennis maakt met zes restaurants in de stad. Overal krijg je een mooie wijn-spijs combinatie te proeven. De ideale zondagmiddagbesteding! Kies jouw favoriete stad uit op wijnspijs en laat je verrassen.

https://www.wijnspijs.nl/

0
    0
    Jouw winkelmand
    Your cart is emptyReturn to Shop