Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze activiteiten!

 

[recaptcha]

 

Sponsors

 

Wilt u ook sponsor of vriend worden van Zonta Kennemerland Zuid? Dan bespreken wij graag de mogelijkheden met u!
Neem gerust contact met ons op.

 

 

De volgende bedrijven dragen Zonta Kennemerland Zuid en de doelen waar wij voor staan een warm hart toe:

Feenstra Gravures

Voor elke gelegenheid een persoonlijk kado.

http://www.feenstra-gravures.nl

Buram Electro BV

Als koel- en vriesspecialist ontwikkelt Liebherr voortdurend nieuwe oplossingen voor meer koelcomfort, bedieningsgemaken energiebesparing. Hoogwaardige materialen tot in detail afgewerkt, moderne en nauwkeurige elektronische besturingen en een milieuvriendelijk productieproces garanderen de spreekwoordelijke Liebherr kwaliteit.

https://www.koelen.nl/

Filmschuur in Haarlem

Het (t)huis voor theater en film in Haarlem:
De Toneelschuur is een servicegericht theater, film- en productiehuis in het hart van Haarlem. Zowel lokaal, regionaal als landelijk wil de Schuur een toonaangevende organisatie zijn. De Schuur is een huis waar altijd iets gebeurt, waar medewerkers, publiek en bespelers zich thuis voelen en graag terugkomen. De voorstellingen en films die wij tonen zijn inspirerend, innovatief, open en spraakmakend en worden getoond aan een uiteenlopend
publiek passend bij de betreffende film of voorstelling.

https://www.toneelschuur.nl

 

Van Dam Chocolaterie

Bij Chocolaterie Van Dam in Heemstede staat het ambacht voorop en dat kunt u met eigen ogen aanschouwen. Alle bonbons en chocoladeproducten worden in open atelier vervaardigd: de productie is dus direct vanuit de winkel zichtbaar. Wij werken met een traditioneel familierecept dat al sinds 1901 bestaat. Onze filosofie is dat je alleen met verse ingrediënten van natuurlijke grondstoffen – zoals vanille, boter, slagroom en chocolade – absolute topproducten kunt maken.

https://www.chocola.nu

Vink – uw fijnbakkerij

Wij zijn een middelgrote ambachtelijke bakkerij met winkels in Haarlem, Spaarndam en Bloemendaal. Al bijna 80 jaar bakken wij dagelijks ovenvers brood en heerlijk banket. Kom langs in één van onze winkels en proef de producten uit ons ruime assortiment. Voor taarten bent u bij Vink uw Fijnbakker aan het juiste adres. Laat u inspireren door de voorbeelden.

https://www.vinkuwfijnbakker.nl/

‘t Wapen van Kennemerland

‘t Wapen van Kennemerland

Eeuwenlang leidden de bewoners van Zandvoort een karig bestaan. Het leven bestond voornamelijk uit vissen en het verhandelen van de opbrengst. De mannen brachten de vangst aan land en de vrouwen vervoerden de vis via een lang, mul, zanderig pad naar Haarlem.

https://www.wapenvankennemerland.nl

Wijnkoperij Okhuysen

Wijnkoperij Okhuysen

Al 150 jaar staat Okhuysen garant voor prachtige kwaliteitswijnen. De door vader en zoon Kat zorgvuldig geselecteerde wijnen komen uit de hele wereld, van klassiek Frankrijk tot vernieuwend Nieuw-Zeeland. Bij de selectie wordt gelet op kwaliteit, duurzame productie en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het overbrengen van de liefde voor wijn is wat het team drijft. Okhuysen voorziet particuliere klanten en (top)restaurants in het hele land dan ook altijd van passend persoonlijk advies, uitgebreide informatie en een vergaande service.

https://www.okhuysen.nl

Groove Assembly

Wij ontwerpen creatief, bouwen degelijk en verzorgen tot in de puntjes.

Groove Assembly is een full service webdesign bureau gevestigd in Leiden. Al meer dan 15 jaar ontwikkelen wij creatieve en functionele websites voor kleine en grote organisaties. Wij zijn specialist in het ontwikkelen en hosten van websites en webshops voor het WordPress platform.

https://websitenodig.nl

 

Overige Sponsoren:

Albert Heijn Zwetsloot in Bennebroek

Bloemsierkunst Jaap de Groot in Bennebroek

Carwash in Heemstede

Escape Room in Haarlem Centrum

Lommerse Wijnen & Delicatessen in Bennebroek

Omron Healthcare in Hoofddorp

SCHOUS in Haarlem

Stomerij Sassen in Haarlem

Vijn Partyservice in Haarlem

 

 

0