Onze leden. Waarom zijn wij Zontians?

Onze leden vertellen je graag waarom zij lid geworden zijn. Ben je geïnspireerd, wil je meer weten of lid worden? Neem dan contact met ons op, we spreken je graag!


Barbara Cavadino
”Betrokkenheid en inzet voor verbetering van de positie van vrouwen in binnen – en buitenland”

Gera Strijker
“Ik ben er voor de gezelligheid, andere vrouwen ontmoeten buiten mijn eigen werkkring en iets goeds doen voor andere vrouwen!”

Ginette Woldringh
“Het is een voorrecht en plezier om in gezelschap van deze toegewijde Zontians een bijdrage te kunnen leveren aan de verbetering van de positie van vrouwen en meisjes wereldwijd. ”

Iesje Vermeulen
“Bij Zonta ontmoet je leuke en inspirerende vrouwen. Je werkt samen aan projecten die de positie van vrouwen verbeteren. Dat bevordert de saamhorigheid! Zonta is een fascinerende serviceclub en van grote betekenis!”

Inge Dekker
“Ik ben lid van Zonta om mijn netwerk te verbreden en me in te zetten voor vrouwen die een steuntje kunnen gebruiken.”

Bea van Everdingen
“Omdat ik het belangrijk vind om mij in te zetten voor projecten die de positie van vrouwen en meisjes wereldwijd verbeteren, dat is namelijk nog steeds hard nodig. En vooral ook om dit samen met leuke en inspirerende vrouwen te doen.”

Jacqueline Dorhout
“Omdat ik me realiseer dat ik als vrouw veel geluk heb met mijn plek in deze wereld, draag ik door Zonta graag een steentje bij aan het geluk van vrouwen die het minder hebben getroffen.”

Leida Sassen
“Zonta is voor mij vriendschap, plezier, inspiratie en maatschappelijke betrokkenheid. Samen bereiken we meer voor anderen!”


Monique Danser
“Om bij te dragen aan het verbeteren van kansen en de positie van vrouwen en meisjes wereldwijd en dat samen met inspirerende clubleden.”

Monica Nelissen
”Belangeloos goed doen voor een ander geeft energie. Hoe mooi is het gezamenlijk de positie van vrouwen te verbeteren samen met de betrokkenheid en gezelligheid van onze leden.“

Relinde ten Have-Derckx
”Ik wil me graag inzetten voor het bevorderen van het welzijn van kansarme vrouwen/meisjes en de positie van  vrouwen in de maatschappij.”

Sonja Schaper
“Om bij te dragen aan verbetering van positie van vrouwen en meisjes vanuit verschillende invalshoeken.”

Jiska Vijselaar
“Wat is er mooier dan je schouders zetten onder projecten die vrouwen en meisjes vooruit helpen. Samen met een club leuke en inspirerende vrouwen. Daarom ben ik lid.”

Fabienne Bouchez
“Omdat ik een tijd in Zuid-Afrika heb gewoond, voel ik mij zeer betrokken bij de strijd om gendergelijkheid. Vrouwen empoweren, waardoor zij meer controle hebben op hun leven is enorm belangrijk. Hier samen in vrijheid voor strijden, binnen deze club met mooie, inspirerende vrouwen, is een voorrecht!”

Frouke Houben
“Ik ben lid omdat ik graag vrijwilligerswerk doe. Dat te doen met een groep vrouwen die minder bevoorrechte vrouwen willen ondersteunen vind ik heel fijn.”

Liesbeth Horstink
“Ik ben lid van Zonta omdat deze club de gelegenheid geeft om inspirerende vrouwen buiten de eigen werkkring te mogen ontmoeten en samen met hen invulling te geven aan de service projecten. Dit alles in een goede opbouwende sfeer met veel gezelligheid.”

Monique Fasol
” .”0
    0
    Jouw winkelmand
    Your cart is emptyReturn to Shop