Onze leden. Waarom zijn wij Zontians?

Onze leden vertellen je graag waarom zij lid geworden zijn. Ben je geïnspireerd, wil je meer weten of lid worden? Neem dan contact met ons op, we spreken je graag!


Barbara Cavadino:
”Betrokkenheid en inzet voor verbetering van de positie van vrouwen in binnen – en buitenland”

Gera Strijker:
“Ik ben er voor de gezelligheid, andere vrouwen ontmoeten buiten mijn eigen werkkring en iets goeds doen voor andere vrouwen!”

Ginette Woldringh:
“Het is een voorrecht en plezier om in gezelschap van deze toegewijde Zontians een bijdrage te kunnen leveren aan de verbetering van de positie van vrouwen en meisjes wereldwijd. ”

Iesje Vermeulen:
“Bij Zonta ontmoet je leuke en inspirerende vrouwen. Je werkt samen aan projecten die de positie van vrouwen verbeteren. Dat bevordert de saamhorigheid! Zonta is een fascinerende serviceclub en van grote betekenis!”

Inge Dekker:
“Ik ben lid van Zonta om mijn netwerk te verbreden en me in te zetten voor vrouwen die een steuntje kunnen gebruiken.”

Irene van Rijsoort:

“‘Empowering Women through Service & Advocacy’ is onze internationale Zonta-slogan, die ik overal met veel plezier ondersteun en uitdraag. Gezellig en inspirerend om dat eensgezind samen te kunnen doen met onze diverse clubleden.”

Jacqueline Dorhout:
“Omdat ik me realiseer dat ik als vrouw veel geluk heb met mijn plek in deze wereld, draag ik door Zonta graag een steentje bij aan het geluk van vrouwen die het minder hebben getroffen.”

Leida Sassen:
“Zonta is voor mij vriendschap, plezier, inspiratie en maatschappelijke betrokkenheid. Samen bereiken we meer voor anderen!”


Monique Danser
“Om bij te dragen aan het verbeteren van kansen en de positie van vrouwen en meisjes wereldwijd en dat samen met inspirerende clubleden.”

Monica Nelissen:
”Belangeloos goed doen voor een ander geeft energie. Hoe mooi is het gezamenlijk de positie van vrouwen te verbeteren samen met de betrokkenheid en gezelligheid van onze leden.“

Relinde ten Have-Derckx:
”Ik wil me graag inzetten voor het bevorderen van het welzijn van kansarme vrouwen/meisjes en de positie van  vrouwen in de maatschappij.”

Sonja Schaper:
“Om bij te dragen aan verbetering van positie van vrouwen en meisjes vanuit verschillende invalshoeken.”

Jiska Vijselaar
“.”