Theatervoorstelling Feest met wijnproeverij | 18 november 2023

32,50

 

Het toonaangevende theatergezelschap Plankgas komt met een feestelijke voorstelling naar Haarlem! In een razend tempo nemen de actrices je mee door de feestdagen van de ‘Circle of Life’.

Toegang Theatervoorstelling Feest met aansluitend wijnproeverij. De tickets voor diner zijn inmiddels uitverkocht! Je kan nog wel een kaartje kopen voor de Theatervoorstelling met aansluitend een wijnproeverij.

TICKETS DINER ZIJN UITVERKOCHT!!!!

Zonta Kennemerland-Zuid organiseert een Theatervoorstelling ‘FEEST’ met aansluitend een wijnproeverij bij Restaurant Franzen in Haarlem.

Wijnkoperij Okhuysen heeft hiervoor een prachtige selectie aan wijnen uitgekozen. De selectie bestaat uit wijnen waar een vrouw aan het roer staat. De wijnen kunnen tijdens de proeverij besteld worden. Tevens zal een percentage van de wijnverkoop naar het goede doel gaan.

Datum en tijd: zaterdag 18 november 2023, aanvang 16.30 uur, inloop vanaf 16.00 uur
Adres: Restaurant Franzen, Raaks 1,  2011 VA Haarlem
Toegang: € 32,50 Theatervoorstelling Feest met aansluitend wijnproeverij

SKU: N/A Category:

Je ontvangt een aankoopbevestiging/ eTicket per email. Deze graag bij de entree laten zien, printen is niet nodig. Controleer eventueel je Spam box mocht je deze na enkele minuten nog niet hebben ontvangen.

Met de opbrengst van dit event steunen wij ons Internationale Zonta-project Ending Child Marriage. Tevens ondersteunen wij Workshops ‘Sterk(er) na kanker’ voor vrouwen met of na kanker. Het Inloophuis Kennemerland en de Stichting Contacthond hebben samen met professionals uit het veld een speciale workshop ontwikkeld om vrouwen te coachen in acceptatie en een betere omgang met het leven na de kanker.

 

Event Details

0
    0
    Jouw winkelmand
    Your cart is emptyReturn to Shop