Geboorte slinger – klein wondertje

7,95 Incl BTW

 

Return to Sender en Zonta KZ

 

Breng sfeer in huis met deze leuke versiering. Je kunt de slinger ophangen in de kinderkamer of voor het raam. 

 

De slinger is handgemaakt en uniek, waardoor charmante imperfecties kunnen ontstaan. De producten kunnen daarom iets afwijken van de foto.

 

EIGENSCHAPPEN

  • Lengte: 1 meter
  • Letter: 3 cm hoog

 

VERZENDKOSTEN € 7.95

LEVERTIJD ca 4 werkdagen

SKU: 8719558960101 Categories: , , , Tag:

SENDER

Deze handgemaakte slinger is gemaakt door vrouwen uit de Nepalese hoofdstad Kathmandu en omstreken. Zij maken dit product met de hand. Het papier dat ze gebruiken komt van de lokta-plant uit de Himalaya en wordt met de hand geschept. Het hele productieproces is zo omvangrijk dat er minstens 200 handen aan te pas komen.

 

RETURN

Door het maken van dit product van lokta-papier hebben de vrouwen een eigen inkomen en dus onafhankelijkheid. In samenwerking met Plan International Nederland wordt een deel van de winst besteed aan beroepsopleidingen voor veelal jonge vrouwen. Jij een mooi product, zij een beter leven.

 

” Something for you means everything to her “

Als je bij ons een product van Return to Sender aanschaft steun je natuurlijk ons goede doel, maar óók de meisjes en dames achter de producten van Return to Sender! Want de missie van hen is

“ om met eerlijke en duurzame handel vrouwen te helpen een leven voor zichzelf en voor hun familie op te bouwen. Door de vrouwen op een duurzame wijze kennis te laten maken met de Westerse markt, kunnen zij hun leefomstandigheden direct verbeteren en leren ze hoe ze dit in de toekomst vol kunnen houden.”

0
    0
    Jouw winkelmand
    Your cart is emptyReturn to Shop