Zonta Kennemerland-Zuid

Tussen Amsterdam en de Noordzee, temidden van bollenvelden en duinen, leidt Zonta Kennemerland-Zuid al ruim 30 jaar een bruisend leven.

Onze ledenlijst laat een zeer gemêleerd gezelschap van vrouwen zien. Wij staan voor verbinding, respect en vertrouwen, voor elkaar en onze relaties. De diversiteit aan beroepen staat garant voor pittige clubdiscussies en originele invalshoeken bij de aanpak van activiteiten. We leren veel van elkaar. Gezelligheid, onderlinge steun en inspiratie zijn belangrijke elementen binnen Zonta Kennemerland-Zuid. Voor veel leden zijn de serviceprojecten echter minstens zo belangrijk.

Zonta Kennemerland-Zuid vergadert een keer per maand in ‘ ‘t Wapen van Kennemerland‘ in het Ramplaankwartier. De bijeenkomst bestaat uit een borrel, maaltijd en vergadering. Regelmatig nodigen we interessante sprekers uit.

Lid worden

 

Bestuur Zonta Kennemerland-Zuid

 • Duo-voorzitterschap:
  Monique Danser en Bea van Everdingen
 • Secretaris:
  Relinde ten Have-Derckx
 • Penningmeester:
  Inge Dekker

Wie zijn wij?

Wie zijn onze leden en waarom hebben zij ervoor gekozen om lid te worden van Zonta? Op de pagina ‘onze leden’ stellen wij ons graag aan je voor.

Onze leden

Zonta International en Zonta Nederland

Zonta Nederland maakt onderdeel uit van het wereldwijde Zonta International. Zonta International heeft meer dan 30.000 leden, die lid zijn van ruim 1200 verschillende Zontaclubs in 63 landen.

Het beleid van Zonta wordt bepaald door de Zonta International Board van 11 leden. Deze leden worden telkens voor een periode van twee jaar democratisch gekozen op een conventie, waarbij alle Zontaclubs wereldwijd stemrecht hebben.

Zonta International is verdeeld in 31 districten. De districten zijn op hun beurt verdeeld in areas, die vaak, maar niet altijd, overeenkomen met een bepaald land.  Nederland is area 4 in District 29.

Elk district wordt geleid door een gekozen governor. De district board assisteert clubs, promoot de programma’s van Zonta International binnen hun district en reikt awards uit. Zonta Nederland maakt deel uit van DISTRICT 29, dat naast Nederland bestaat uit Zontaclubs in Duitsland, Frankrijk, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Rusland.

 

Bestuur Zonta Nederland

 • Area Director Martine Schilte
 • Vice Area Director Christel Meijerman
 • Penningmeester Yvonne van Megen
 • Secretariaat Zonta Nederland voorjaar 2021
0
  0
  Jouw winkelmand
  Your cart is emptyReturn to Shop