Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze activiteiten!

   

   

  Zonta Bierpakket

  25,0037,50 Incl BTW

  Kies voor een 6 of 12 bierpakket voor € 25,- of € 37,50.

  Een bierpakket tot stand gekomen door een prachtige samenwerking tussen bijzondere bierbrouwerijen en Zonta club Kennemerland-Zuid.

  Je bestelling wordt thuisbezorgd in een stevige doos, je ontvangt een aankoopbevestiging en, geen gesleep met zware dozen, de verzendkosten zijn inclusief!

  Maar het belangrijkst natuurlijk is dat je met je aanschaf bijdraagt aan onze goede doelen. Onze dank daarvoor.

  Wissen
  SKU: N/A Categories: ,

  Zonta Bierpakket: 6 of 12 biertjes van De 7Deugden en Gebrouwen door Vrouwen

  Speciaal voor Zonta Kennemerland Zuid hebben de brouwerijen De 7Deugden en Gebrouwen door Vrouwen de handen ineen geslagen en bierpakketten samengesteld voor onze webshop.

  Beide brouwerijen maken bijzondere bieren (lees hieronder meer) met bijzondere namen. Voor Zonta hebben zij gekozen voor:

  • Gin Weizen
  • Bloesem Blond
  • Tricky Tripel
  • Stout Moedig
  • Blond
  • Saison

  Met de aankoop van een bierpakket draag je bij aan de door ons gekozen goede doelen. En daar zijn wij je dankbaar voor!

  Levertijd: binnen 5 werkdagen

  Verpakking: verpakt in een stevige doos worden de pakketten verstuurd

  Verzendkosten: zijn inclusief!

  ______

  Zonta Bierpakketten bestaan uit:

  1x of 2x Gin Weizen – Gebrouwen door Vrouwen

  1x of 2x Bloesem Blond – Gebrouwen door Vrouwen

  1x of 2x Tricky Tripel – Gebrouwen door Vrouwen

  1x of 2x Stout  – De 7Deugden

  1x of 2x Blond – De 7Deugden

  1x of 2x Saison – De 7Deugden

  ______

  Informatie over de bieren

  Gin Weizen – Gebrouwen door Vrouwen

  Gin Weizen is een fris witbier gebrouwen met gerst, tarwe en speltmout. De speciale smaak komt van de gin kruiden die aan het bier zijn toegevoegd. Dit bier is perfect voor ieder moment van de week, altijd en overal. Who needs a Gin Tonic?

  KLEUR EBC 9 BITTERHEID EBU 16 PLATO 14,5 ALCOHOL 6%

  Bloesem Blond – Gebrouwen door Vrouwen

  Bloesem Blond is een blond bier met vlierbloesem (elderflower). De vlierbloesem zorgt voor een bloemig aroma en geeft een frisse afdronk. Het perfecte bier om de bloemetjes mee buiten te zetten.

  KLEUR EBC 11 BITTERHEID EBU 18 PLATO 14,6 ALCOHOL 6,2%

  Tricky Tripel – Gebrouwen door Vrouwen

  Tricky Tripel is een zware jongen. Het is een vol biertje waarin veel mout is verwerkt. De Tripel is een ambachtelijk bier en een recept van het allereerste uur. Hij is zo lekker dat het tricky kan zijn, dus zorg dat je hem de baas blijft!

  KLEUR EBC 8 BITTERHEID EBU 22 PLATO 18,5 ALCOHOL 7.8%

  Stout Moedig – De 7Deugden

  Rijke Stout met aroma’s van chocola, geroosterde mout en koffie, waar je voor gaat zitten.

  SMAAKPROFIEL: INTENSE STOUT – ALCOHOL 7,5% – 18,75°P

  Blond

  Hoppig blond met fluweelzachte afdronk voor een mooie zomeravond

  SMAAKPROFIEL: BLOND MET HOP – ALCOHOL 6,5% – 15°P 

  Saison

  Verfrissende Saison met een licht bittertje en de kruidige smaak van de gist. Een lekkere dorstlesser voor ieder seizoen.

  SMAAKPROFIEL: SOEPELE SAISON – ALCOHOL 4,5% –  9,5°P

  ______

  Informatie over de brouwerijen

  De 7Deugden

  Bij Brouwerij De 7 Deugden werken mensen met een beperking. Mensen die nergens anders aan de slag komen. Zij komen niet bij ons vanwege hun glanzende CV, nee, in feite zeggen deze mensen: “Ik sta met lege handen, geef mij een kans”. Het vraagt moed om jezelf zo kwetsbaar op te stellen.

  Bij De 7 Deugden vragen wij niet wat mensen mankeren, maar wat ze kunnen. Vaak ontdekken wij in de loop van de tijd waar hun kracht ligt. In dit proces van zoeken en ontdekken lopen onze mensen ook tegen hun grenzen aan. Zij worden telkens weer geconfronteerd met hun beperkingen en dat is een pijnlijk proces. Maar ze doen het wel. Het vergt moed om die confrontatie aan te gaan.

  Bijzonder bier

  Wij noemen ons bier moedig omdat het anders is. Wij storen ons niet aan modegrillen, gewoontes of bierstijlvoorschriften. En we doen niet ons best om iedereen naar de mond te brouwen. Wij maken bier dat smaak heeft, veel smaak. Wij maken bier dat je niet snel weer vergeet. Wij maken bier dat je combineert met een goede maaltijd of met lekkere kazen. Je kunt ons eigenzinnig noemen en noem het bier dan ‘apart’ of ‘anders’. Als jij het smaakavontuur van De 7 Deugden aandurft, noem jezelf dan nieuwsgierig, levensgenieter of moedig.

   

  Gebrouwen door Vrouwen

  “WIJ ZIJN TWEE ZUSSEN UIT AMSTERDAM MET EEN DOEL: LEKKER BIER MAKEN EN VEEL LOL HEBBEN TIJDENS HET BROUWEN EN OPDRINKEN!”

  Gebrouwen door Vrouwen is ontstaan als hobby van twee Amsterdamse zussen. Ze begonnen in 2013 met bier brouwen, gewoon thuis in een pan van 35 liter. Met vallen en opstaan hebben ze zich het brouwproces eigen gemaakt en nu weten ze precies hoe ze een fris, zoetig en smaakvol bier kunnen maken. Thuis experimenteren ze verder door om steeds weer nieuwe bieren te creëren. De beste bieren worden in grote hoeveelheden gebrouwen zodat iedereen ervan kan meegenieten!

   

  Zonta bierpakket | 6 of 12

  6, 12

  0