Lotus kom

14,95 Incl BTW

 

Return to Sender en Zonta KZ

 

Deze prachtige handgemaakte soepkom uit Thailand kun je perfect mix-and-matchen met de verschillende kleuren soepkommen van Return to Sender. Hierdoor krijgt jouw tafel een persoonlijke touch!

PRODUCTINFORMATIE

Handgemaakt in Thailand

De porseleinen producten zijn handgemaakt en geschilderd door ambachtslieden in Noord-Thailand. Door voortdurend te experimenteren en zichzelf nieuwe technieken aan te leren, verbeteren ze hun vakmanschap

Diameter: 15,5 cm | Hoogte: 9 cm
Materiaal: Keramiek

 

VERZENDKOSTEN € 7.95 excl. BTW

LEVERTIJD ca 4 werkdagen

IMPACT

In Thailand gemaakt door Suk en haar collega’s

De productie van porseleinen producten zorgt voor werkgelegenheid voor de lokale bevolking. De meer dan 200 getalenteerde handwerkslieden kunnen hun gezin onderhouden door hun werk en kunnen het schoolgeld van hun kinderen betalen. Hun kinderen krijgen ook de kans op een betere toekomst.

 

” Something for you means everything to her “

Als je bij ons een product van Return to Sender aanschaft steun je natuurlijk ons goede doel, maar óók de meisjes en dames achter de producten van Return to Sender! Want de missie van hen is

“ om met eerlijke en duurzame handel vrouwen te helpen een leven voor zichzelf en voor hun familie op te bouwen. Door de vrouwen op een duurzame wijze kennis te laten maken met de Westerse markt, kunnen zij hun leefomstandigheden direct verbeteren en leren ze hoe ze dit in de toekomst vol kunnen houden.”

Lotus kom

Donkergroen, Blauw, Olijfgroen, Wit

0
    0
    Jouw winkelmand
    Your cart is emptyReturn to Shop