Groen metalen blad met standaard

24,95 Incl BTW

 

Return to Sender en Zonta KZ

 

Versier jij graag je interieur? Met dit metalen handgemaakte groene dienblad uit India creeër je in een handomdraai een industriële maar huiselijke sfeer. Geweldig om jouw huisdecoraties op te zetten!

 

PRODUCTINFORMATIE

Dit unieke product is handgemaakt in Moradabad, Noord-India, ook wel bekend als de ‘koperen stad’ van India. De handwerkslieden ontvangen het metaal in lange rechthoekige stroken. Ze snijden en lassen het ijzer in een grote verscheidenheid aan vormen.

 

Hoogte: 6,5 cm | Diameter: 39 cm
Materiaal: metaal

 

VERZENDKOSTEN € 7.95 excl. BTW

LEVERTIJD ca 4 werkdagen

IMPACT

Gemaakt in India door Shamim en haar collega’s

Dit groene dienblad is gemaakt in Moradabad in Noord-India, ook wel bekend als de ‘koperen stad’ van India. Door het maken van deze producten houden ze hun prachtige ambacht in stand en wordt deze doorgegeven van generatie op generatie.

 

” Something for you means everything to her “

Als je bij ons een product van Return to Sender aanschaft steun je natuurlijk ons goede doel, maar óók de meisjes en dames achter de producten van Return to Sender! Want de missie van hen is

“ om met eerlijke en duurzame handel vrouwen te helpen een leven voor zichzelf en voor hun familie op te bouwen. Door de vrouwen op een duurzame wijze kennis te laten maken met de Westerse markt, kunnen zij hun leefomstandigheden direct verbeteren en leren ze hoe ze dit in de toekomst vol kunnen houden.”

Groene metalen blad met standaard

Klein met standaard

0
    0
    Jouw winkelmand
    Your cart is emptyReturn to Shop