Waterkan

24,95 Incl BTW

Return to Sender en Zonta KZ

 

Deze handgeblazen waterkan dankt haar mooie groene kleur aan het gebruik van gerecycled glas. De producent in India hoeft minder grondstoffen en water te gebruiken tijdens de productie voor deze milieuvriendelijke kan. Modern Dutch design door Jouelle Cuppen.

 

PRODUCTINFORMATIE

  • Ontworpen door Jouelle Cuppen – echt Hollands design!
  • Materiaal: gerecycled glas.
  • Hoogte: 24 cm | Diameter: 9 cm.

Al onze producten zijn handgemaakt en uniek, waardoor charmante imperfecties kunnen ontstaan. De producten kunnen daarom iets afwijken van de foto.

 

VERZENDKOSTEN € 7,95 excl. BTW

LEVERTIJD ca 4 werkdagen

JOUW CADEAU

Dit unieke product is handgemaakt door toegewijde vakmensen. Het product is gemaakt in Firozabad, de ‘glazen hoofdstad’ van India. Zoals de meeste ambachtstradities is glas maken in India een oude vaardigheid. Door dit product te kopen, help je de cultuur van dit traditionele ambacht te behouden.

 

HUN LEVEN

De handwerkslieden die dit product maken verdienen een eerlijk loon. Hierdoor kunnen zij voor hun gezin zorgen, hun kinderen naar school laten gaan en hun levenssituatie verbeteren. Naast het ontvangen van gezondheidszorg, werken ze onder veilige omstandigheden en volgen ze een opleiding tijdens het werk.

 

” Something for you means everything to her “

Als je bij ons een product van Return to Sender aanschaft steun je natuurlijk ons goede doel, maar óók de meisjes en dames achter de producten van Return to Sender! Want de missie van hen is

“ om met eerlijke en duurzame handel vrouwen te helpen een leven voor zichzelf en voor hun familie op te bouwen. Door de vrouwen op een duurzame wijze kennis te laten maken met de Westerse markt, kunnen zij hun leefomstandigheden direct verbeteren en leren ze hoe ze dit in de toekomst vol kunnen houden.”

0
    0
    Jouw winkelmand
    Your cart is emptyReturn to Shop