Plaid katoen

39,95 Incl BTW

 

Return to Sender en Zonta KZ

 

Deze heerlijke zachte hamandoek is multifunctioneel: gebruik hem als mooie plaid over de bank, als sjawl of als fashionabele stranddoek op het strand.

 

PRODUCTINFORMATIE

Afmeting: 95 x 190 cm

Materiaal: katoen

 

VERZENDKOSTEN € 7.95 excl. BTW

LEVERTIJD ca 4 werkdagen

IMPACT

Handgemaakt in Turkije

De hamam doeken bestaan uit een combinatie tussen zachte ongebleekte katoen en gerecycled katoen. Ze worden door vrouwen in een klein dorpje in Turkije gemaakt. Te gebruiken als stranddoek, plaid over de bank, sjawl, handdoek, of natuurlijk zoals jij dat zelf wilt!

 

Gemaakt door Nurten en haar collega’s

In een klein dorpje in Turkije werkt een groepje vrouwen voor hun onafhankelijkheid. Zij maken de meest prachtige en zachte plaids, waaronder deze rode hamamdoek, met de hand. Ze werken onder goede arbeidsomstandigheden, verdienen boven minimumloon, bouwen een pensioen op en zijn verzekerd.

 

 

” Something for you means everything to her “

Als je bij ons een product van Return to Sender aanschaft steun je natuurlijk ons goede doel, maar óók de meisjes en dames achter de producten van Return to Sender! Want de missie van hen is

“ om met eerlijke en duurzame handel vrouwen te helpen een leven voor zichzelf en voor hun familie op te bouwen. Door de vrouwen op een duurzame wijze kennis te laten maken met de Westerse markt, kunnen zij hun leefomstandigheden direct verbeteren en leren ze hoe ze dit in de toekomst vol kunnen houden.”

Plaid

Rood, Grijs