Ronde houten blad met standaard

26,95 Incl BTW

 

Return to Sender en Zonta KZ

 

Met dit houten dienblad kun je oneindig veel decoraties verzinnen voor ieder interieur! Een strak Nederlands design, handgemaakt in India.

 

PRODUCTINFORMATIE

Dit handgemaakte product uit India is gemaakt van mangohout in Noord-India. Het hout wordt verkregen van bomen wanneer deze een volwassen leeftijd hebben bereikt en hierdoor langer in staat zijn om fruit te laten groeien.

Afmeting: diameter 29 cm x hoogte 5,5 cm

VERZENDKOSTEN € 7.95 excl. BTW

LEVERTIJD ca 4 werkdagen

SKU: 8719558963416 Categories: , , , Tag:
IMPACT

Gemaakt in India door Shamim en haar collega’s

De traditie van het houtvakmanschap is ontstaan ​​in de oudheid. Artistiek houtwerk begon als een tempel- en paleisambacht. Door het maken van dit product hebben de vrouwen een eigen inkomen en dus onafhankelijkheid.

 

 

” Something for you means everything to her “

Als je bij ons een product van Return to Sender aanschaft steun je natuurlijk ons goede doel, maar óók de meisjes en dames achter de producten van Return to Sender! Want de missie van hen is

“ om met eerlijke en duurzame handel vrouwen te helpen een leven voor zichzelf en voor hun familie op te bouwen. Door de vrouwen op een duurzame wijze kennis te laten maken met de Westerse markt, kunnen zij hun leefomstandigheden direct verbeteren en leren ze hoe ze dit in de toekomst vol kunnen houden.”

Houten blad rond

Klein met standaard

0
    0
    Jouw winkelmand
    Your cart is emptyReturn to Shop