Workshop ‘Spring eruit met LinkedIn’ | 9 juni 2021

Neem jij jezelf serieus en wil je nu wel eens stappen gaan maken op professioneel gebied? Beter zichtbaar worden op LinkedIn zodat men jou weet te vinden? Dan is Trudy Pannekeet de persoon die jou kan helpen om eruit te springen op LinkedIn. Op te vallen zonder te schreeuwen. Gewoon, zoals het bij je past.

Op woensdag 9 juni a.s. geeft zij in samenwerking met Zonta Kennemerland Zuid een workshop hoe je je profiel op LinkedIn kunt verbeteren. Voor deelname aan de online workshop vragen wij €7,50 per persoon. Trudy steunt graag ons goede doel ‘Ending Child Marriage’  en biedt haar diensten gratis aan.

Wereldwijd zijn er bijna 650 miljoen vrouwen die voor hun 18e verjaardag zijn getrouwd. En 280 miljoen meisjes lopen het risico om voor hun 18e verjaardag een bruid te zijn. Als de huidige lijn zich voortzet zal het aantal meisjes en vrouwen dat als kind trouwt bijna een biljoen zijn tegen 2030!

Hoe – wat – waar?

  • woensdag 9 juni 2021 van 19.30 tot 20.30 uur
  • online, de link ontvang je 1 uur voor aanvang
  • kosten deelname € 7,50 (ten bate van het doel ‘Ending Child Marriage’)
  • inschrijven kan tot uiterlijk 9 juni 15.00 uur a.s.
  • iedereen is welkom op deze workshop. Delen van de uitnodiging wordt zeer gewaardeerd!

Inschrijven? Koop HIER je kaartje via onze webshop.


Trudy is auteur van boek ‘Spring eruit met LinkedIn’

Een heel volledig en vooral praktisch LinkedIn boek. Van het aanmaken van je LinkedIn profiel met alle stappen en heel veel tips om je profiel te optimaliseren, tot uitleg hoe je LinkedIn effectief in kunt zetten om jouw doel te bereiken. Social selling en daar klanten mee aantrekken. Stap voor stap met veel inspiratie.

 

We zijn ontzettend blij met de toezegging van Arno Koek, de eigenaar van Boekhandel Blokker in Heemstede, dat per verkocht boek ‘Spring er uit met LinkedIn’, gedurende de periode t/m 30 juni a.s., € 7,50 gedoneerd wordt ten bate van het goede doel ‘Ending Child Marriage’.

Dit boek is online of telefonisch 023-528 2472 te bestellen bij Boekhandel Blokker voor € 20,-

Wil je meer lezen wat Trudy Pannekeet doet op LinkedIn? Klik hier voor haar LinkedIn profiel of bekijk onderstaand interview met Trudy over haar werk.

 

 

Met deze workshop wordt ons goede doel ‘Ending Child Marriage‘ gesteund.

0