Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze activiteiten!

   

   

  Dinerkaarsen lang

  12,95 Incl BTW

   

  Return to Sender en Zonta KZ

   

  Met deze sfeervolle dinerkaarsen maak je op jouw dinertafel direct een feestje. De kaarsen zijn gemaakt van stearine. Hieronder vertellen we je waarom dit zo duurzaam is!

  PRODUCTINFORMATIE

  Handgemaakt in Indonesië. Deze kaarsen (23 cm lang) zijn gemaakt van stearine, gewonnen uit de zaden van de vrucht van palmbomen.

   

  VERZENDKOSTEN € 3.95

  LEVERTIJD ca 4 werkdagen

  Wissen

  IMPACT

  Gemaakt in Indonesië door mevrouw Marwiyah en haar collega’s

  De vrouwen die dit product maken verdienen een eerlijk loon, waardoor ze onafhankelijker worden. Dit stelt hen in staat zelf voor hun gezin te zorgen en hun kinderen naar school laten gaan.

  Deze kaarsen (23 cm lang) zijn gemaakt van stearine, gewonnen uit de zaden van de vrucht van palmbomen. Palm is een van de meest efficiënte gewassen: hij heeft heel weinig water nodig om te groeien, groeit zonder kunstmest en levert veel meer olie op dan andere planten. Tijdens het maken van deze kaarsen heeft er geen ontbossing of mishandeling van het wildleven plaatsgevonden,

   

   

  ” Something for you means everything to her “

   

  Als je bij ons een product van Return to Sender aanschaft steun je natuurlijk ons goede doel, maar óók de meisjes en dames achter de producten van Return to Sender! Want de missie van hen is

  “ om met eerlijke en duurzame handel vrouwen te helpen een leven voor zichzelf en voor hun familie op te bouwen. Door de vrouwen op een duurzame wijze kennis te laten maken met de Westerse markt, kunnen zij hun leefomstandigheden direct verbeteren en leren ze hoe ze dit in de toekomst vol kunnen houden.”

  Dinerkaarsen lang

  Donkergroen, Lichtgroen, Terra/Rood, Roze, Oker/Geel

  0