Langwerpige borrelplank – hout

24,95 Incl BTW

 

Return to Sender en Zonta KZ

 

Serveer de heerlijkste hapjes op deze duurzame langwerpige borrelplank. Ook super handig als snijplank… Wist jij dat een houten snijplank extra hygiënisch is?

 

PRODUCTINFORMATIE

Handgemaakt in India

Dit handgemaakte product is gemaakt van mangohout in Noord-India. Het hout wordt verkregen van bomen wanneer deze een volwassen leeftijd hebben bereikt en hierdoor langer in staat zijn om fruit te laten groeien.

Houten bord 42 x 14 x 1,5 cm

 

VERZENDKOSTEN € 7.95

LEVERTIJD ca 4 werkdagen

SKU: 8719558968138 Categories: , , , Tag:

IMPACT

Gemaakt door Shamim en haar collega’s

De traditie van het houtvakmanschap is ontstaan ​​in de oudheid. Artistiek houtwerk begon als een tempel- en paleisambacht. Het hout voor oa deze langwerpige borrelplank wordt verkregen van bomen wanneer deze een volwassen leeftijd hebben bereikt en hierdoor langer in staat zijn om fruit te laten groeien.

 

” Something for you means everything to her “

Als je bij ons een product van Return to Sender aanschaft steun je natuurlijk ons goede doel, maar óók de meisjes en dames achter de producten van Return to Sender! Want de missie van hen is

“ om met eerlijke en duurzame handel vrouwen te helpen een leven voor zichzelf en voor hun familie op te bouwen. Door de vrouwen op een duurzame wijze kennis te laten maken met de Westerse markt, kunnen zij hun leefomstandigheden direct verbeteren en leren ze hoe ze dit in de toekomst vol kunnen houden.”