Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze activiteiten!

   

   

  Handgeschilderde vaas medium

  99,95 Incl BTW

   

  Return to Sender en Zonta KZ

   

  Deze porseleinen vazen zijn handgemaakt en geschilderd door ambachtslieden in Noord-Thailand. Door voortdurend te experimenteren en zichzelf nieuwe technieken aan te leren, verbeteren ze hun vakmanschap.

   

  PRODUCTINFORMATIE

  Alle producten zijn handgemaakt en uniek, waardoor charmante imperfecties kunnen ontstaan. De producten kunnen daarom iets afwijken van de foto.

  Hoogte: 30 cm | Breedte: 18 cm
  Materiaal: Keramiek

   

  VERZENDKOSTEN € 5.95

  LEVERTIJD ca 4 werkdagen

  Wissen

  IMPACT

  Handgemaakt in Thailand door Suk en haar collega’s

  De productie van porseleinen producten zorgt voor werkgelegenheid voor de lokale bevolking. De meer dan 200 getalenteerde handwerkslieden kunnen hun gezin onderhouden door hun werk en kunnen het schoolgeld van hun kinderen betalen. Hun kinderen krijgen ook de kans op een betere toekomst

   

  ” Something for you means everything to her “

  Als je bij ons een product van Return to Sender aanschaft steun je natuurlijk ons goede doel, maar óók de meisjes en dames achter de producten van Return to Sender! Want de missie van hen is

  “ om met eerlijke en duurzame handel vrouwen te helpen een leven voor zichzelf en voor hun familie op te bouwen. Door de vrouwen op een duurzame wijze kennis te laten maken met de Westerse markt, kunnen zij hun leefomstandigheden direct verbeteren en leren ze hoe ze dit in de toekomst vol kunnen houden.”

  Handgeschilderde vaas medium

  Bed of flowers, Leopard, Jungle

  1