Theatervoorstelling Feest en wijnproeverij | 18 november 2023

Het toonaangevende theatergezelschap Plankgas komt met een feestelijke voorstelling naar Haarlem! In een razend tempo nemen de actrices je mee door de feestdagen van de ‘Circle of Life’.

Zonta Kennemerland-Zuid organiseert een Fundraising Theatervoorstelling ‘FEEST’ met aansluitend een wijnproeverij bij Restaurant Franzen in Haarlem.

De tickets voor diner zijn inmiddels uitverkocht! Je kan nog wel een kaartje kopen voor de Theatervoorstelling met aansluitend een wijnproeverij.

Wijnkoperij Okhuysen heeft voor de proeverij een prachtige selectie aan wijnen uitgekozen. De selectie bestaat uit wijnen waar een vrouw aan het roer staat. De wijnen kunnen tijdens de proeverij besteld worden. Tevens zal een percentage van de wijnverkoop naar het goede doel gaan.

Toegang Theatervoorstelling Feest met aansluitend wijnproeverij, koop hier je TICKET

Toegang: € 32,50
Datum: zaterdag 18 november 2023
Adres: Restaurant Franzen, Raaks 1,  2011 VA Haarlem

PROGRAMMA

16.00 uur inloop Restaurant Franzen
16.30 uur Theatergezelschap Plankgas met ‘FEEST’
18.00 uur Wijnproeverij Okhuysen
19.30 uur Diner (uitverkocht)

Kom je met auto? Dichtstbijzijnde parkeergarage, op twee minuten loopafstand, is Parkeergarage de Raaks

Met de opbrengst van dit event steunen wij ons Internationale Zonta-project Ending Child Marriage. Tevens ondersteunen wij Workshops ‘Sterk(er) na kanker’ voor vrouwen met of na kanker. Het Inloophuis Kennemerland en de Stichting Contacthond hebben samen met professionals uit het veld een speciale workshop ontwikkeld om vrouwen te coachen in acceptatie en een betere omgang met het leven na de kanker.

 

Met grote dank aan:

             

0
    0
    Jouw winkelmand
    Your cart is emptyReturn to Shop