Beschermengelen

11,95 Incl BTW

 

Return to Sender en Zonta KZ

 

Laat je begeleiden en beschermen door een beschermengel van Return to Sender. Ook mooi om cadeau te geven aan een dierbare.

 

PRODUCTINFORMATIE

  • Materiaal: vilt.
  • Kaart  waarop de Engel bevestigd is: 15 x 10 cm, h x b
  • Engel: 9 x 7 cm, h x b

Alle producten zijn handgemaakt en uniek, waardoor charmante imperfecties kunnen ontstaan. De producten kunnen daarom iets afwijken van de foto.

 

VERZENDKOSTEN € 7,95 excl. BTW

LEVERTIJD ca 4 werkdagen.

IMPACT

Handgemaakt door Shanti en haar collega’s in Nepal. De vrouwen die dit product maken verdienen een eerlijk loon, waardoor ze onafhankelijker worden. Dit stelt hen in staat zelf voor hun gezin te zorgen en hun kinderen naar school laten gaan. Naast het ontvangen van gezondheidszorg, werken ze onder veilige omstandigheden en volgen ze een opleiding tijdens het werk.

De Nepalese vrouwen maken het vilt op een traditionele manier met de hand. Wol verandert in vilt door een combinatie van warmte, vocht en druk.  Door het gebruik van unieke en traditionele Nepalese technieken is dit product een klein kunstwerk.

 

” Something for you means everything to her “

Als je bij ons een product van Return to Sender aanschaft steun je natuurlijk ons goede doel, maar óók de meisjes en dames achter de producten van Return to Sender! Want de missie van hen is

“ om met eerlijke en duurzame handel vrouwen te helpen een leven voor zichzelf en voor hun familie op te bouwen. Door de vrouwen op een duurzame wijze kennis te laten maken met de Westerse markt, kunnen zij hun leefomstandigheden direct verbeteren en leren ze hoe ze dit in de toekomst vol kunnen houden.”

Beschermengelen

TURQUOISE – SARI, ROOD – HIJAB, MAN, FUCHSIA, BLAUW, GEEL, PAARS

0
    0
    Jouw winkelmand
    Your cart is emptyReturn to Shop