Grote, gekleurde sleutelhanger

7,95 Incl BTW

 

Return to Sender en Zonta KZ

 

Met deze opvallende kleurrijke sleutelhanger ben jij je sleutelbos nooit meer kwijt! 

 

PRODUCTINFORMATIE

Gemaakt van vilt, kraaltjes en belletjes.

Afmeting: 3 x 21 cm

 

VERZENDKOSTEN € 7,95 excl. BTW

LEVERTIJD ca 4 werkdagen

SKU: 8719558964222 Categories: , , , Tag:

IMPACT

Handgemaakt in Nepal

Dit handgemaakte product is gemaakt in de Nepalese hoofdstad Kathmandu en omgeving. Het vilt is gemaakt van wol die is gematteerd, gecondenseerd, geperst en daarna milieuvriendelijk geverfd in verschillende prachtige kleuren. Door het gebruik van unieke en traditionele Nepalese technieken is dit product een klein kunstwerk.

Gemaakt door Shanti en haar collega’s

De vrouwen die dit product maken verdienen een eerlijk loon, waardoor ze onafhankelijker worden. Dit stelt hen in staat zelf voor hun gezin te zorgen en hun kinderen naar school laten gaan. Naast het ontvangen van gezondheidszorg, werken ze onder veilige omstandigheden en volgen ze een opleiding tijdens het werk.

 

 

” Something for you means everything to her “

Als je bij ons een product van Return to Sender aanschaft steun je natuurlijk ons goede doel, maar óók de meisjes en dames achter de producten van Return to Sender! Want de missie van hen is

“ om met eerlijke en duurzame handel vrouwen te helpen een leven voor zichzelf en voor hun familie op te bouwen. Door de vrouwen op een duurzame wijze kennis te laten maken met de Westerse markt, kunnen zij hun leefomstandigheden direct verbeteren en leren ze hoe ze dit in de toekomst vol kunnen houden.”

0
    0
    Jouw winkelmand
    Your cart is emptyReturn to Shop