Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze activiteiten!

 

[recaptcha]

 

Zonta Walk Haarlem | 13 april 2019

Op 13 april a.s. organiseren wij een gloednieuw evenement dat u niet wilt missen: de Zonta Walk Haarlem. Een avondwandeling van 3 kilometer door de mooiste straatjes van historisch Haarlem waarbij u onderweg steeds weer wordt vermaakt met een optreden of act.

Zelfs wie Haarlem goed kent, kan nu nog nieuwe, prachtige plekjes ontdekken en wordt verrast door verschillende (Haarlemse) artiesten. De circa 12 optredens zijn zowel op binnen- als buitenlocaties te vinden en zijn zeer divers: muziek, dans, toneel, poëzie, acrobatiek, er zit van alles bij.

Aansluitend aan de wandeling kan een ieder ook nog eens genieten van de intocht van de verlichte praalwagens van het Bloemencorso aan de Gedempte Oude Gracht.

Iedereen kan meelopen (rolstoeltoegankelijk!) met de Zonta Walk Haarlem: jong en oud, sportief en ongetraind, alleen, met vrienden, familie of collega’s. Het toilet van de Jopenkerk is tot 23.59 uur openbaar toegankelijk.

Wandel mee voor een goed doel

De opbrengsten gaan naar ‘Help Haarlemse vrouwen naar een autonome toekomst’, een goed doel uitgevoerd door Stichting NetwerkPro. Empowerment van vrouwen is een kernwaarde van Zonta en hierbij sluit dit krachtige project prachtig aan.

 

Zie ook alle sponsors van de Zonta Walk Haarlem!

 

Start

  • Datum: Zaterdag 13 april a.s.
  • Start: Tussen 19:00 – 20:00 uur (duur ± 2 uur)
  • Locatie (start en finish): Prinsenhof 1, 2011 TR Haarlem

 

De lopers gaan van start in het centrum van Haarlem tussen 19.00 en 20.00 uur en de wandeling duurt ongeveer 2,5 uur. Iedereen kan zo mooi op tijd binnen zijn, om de aankomst van de verlichte praalwagens van het Bloemencorso 2019 te zien.

Tickets (op = op!)

In onze winkel kunt u tickets kopen voor € 10,- voor kinderen tot 16 jaar betaalt u  € 7,50. De winkel  sluit op donderdag 11 april om 12 uur. Op de dag zelf is het mogelijk om vanaf 17.00 uur op de startlocatie Prinsenhof 1, 2011 TR Haarlem van de wandeling een startbewijs te kopen, mits er nog kaartjes beschikbaar zijn.  Op de avond gelden andere tarieven:  € 12,50 per volwassene en € 10,- per kind.

Wij hebben v.a. 19:00 tot 20:00 uur per 15 minuten 120 kaarten beschikbaar. Er zijn dus in totaal 600 kaarten.

Na inschrijving ontvangt u een bevestiging van aankoop en de tickets per e-mail. Heeft u niets ontvangen, controleer dan s.v.p. eerst uw Ongewenste mail of Spambox. In een latere e-mail informeren wij u over een aantal praktische zaken als start, route, toilet en eten en drinken.

Zonta Walk Diner bij Vascobelo

Voor de liefhebbers is er een speciaal en aantrekkelijk Zonta Walk Menu! U kunt reserveren via:
Website: www.vascobelo.be/haarlem
of online via Seatsme
telefoon: + 31 85 888 27 64
Adres: Zijlstraat 94, 2011 TR Haarlem

‘Kijk voor het laatste nieuws en weetjes op  www.facebook.com/zontakennemerland

Boek tickets


0