Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze activiteiten!

 

[recaptcha]

 

Zonta Walk Haarlem | 13 april 2019

Op 13 april a.s. organiseren wij een gloednieuw evenement dat je niet wilt missen: de Zonta Walk Haarlem. Een avondwandeling van 3 kilometer door de mooiste straatjes van historisch Haarlem waarbij je onderweg steeds weer wordt vermaakt met een optreden of act.

Zelfs wie Haarlem goed kent kan nu nog nieuwe, prachtige plekjes ontdekken en wordt verrast door verschillende (Haarlemse) artiesten. De circa 12 optredens zijn zowel op binnen- als buitenlocaties te vinden en zijn zeer divers; muziek, dans, toneel, poëzie, acrobatiek, er zit van alles bij.

Aansluitend aan de wandeling kan ieder ook nog eens genieten van de intocht van de verlichte praalwagens van het Bloemencorso aan de Gedempte Oude Gracht.

Iedereen kan meelopen met de Zonta Walk Haarlem: jong en oud, sportief en ongetraind, alleen, met vrienden, familie of collega’s.

Wandel mee voor een goed doel

De opbrengsten gaan naar ‘Help Haarlemse vrouwen naar een autonome toekomst’, een goed doel uitgevoerd door Stichting NetwerkPro. Empowerment van vrouwen is een kernwaarde van Zonta en hierbij sluit dit krachtige project prachtig aan.

Start

  • Start: Tussen 19:00 – 20:00 uur (duur ± 2 uur)
  • Locatie: Centrum Haarlem
  • LET OP: de precieze start locatie is op dit moment nog niet bekend. Zodra we meer weten zullen wij daar hier over berichten.

De lopers gaan van start in het centrum van Haarlem tussen 19.00 en 20.00 uur en de wandeling duurt ongeveer 2 uur. Iedereen kan zo mooi op tijd binnen zijn, om de aankomst van de verlichte praalwagens van het Bloemencorso 2019 te zien.

Tickets (op = op!)

In onze winkel kunt u tickets kopen voor € 10,- voor kinderen tot 16 jaar betaalt u  € 7,50.

Wij hebben v.a. 19:00 tot 20:00 uur per 15 minuten 120 kaarten beschikbaar. Er zijn dus in totaal 600 kaarten.

Op de avond zelf kost een ticket € 12,50, mits deze nog beschikbaar zijn.

Na inschrijving ontvangt u een bevestiging van aankoop en de tickets per e-mail. In een latere e-mail informeren wij u over een aantal praktische zaken als start, route, toilet en eten en drinken.

Boek tickets


0