Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze activiteiten!

   

   

  Symbolische wensbel Ganesh van Return to Sender

  9,95 Incl BTW

   

  Return to Sender en Zonta KZ

   

  LUID DE BEL TEGEN GEWELD TEGEN VROUWEN

  Speciaal voor de campagne Orange the world waarin de wereld aandacht vraagt om geweld tegen vrouwen te stoppen hebben wij deze symbolische bel van Return to Sender in onze webshop opgenomen.

  Aan deze symbolische wensbel zie je Ganesha, de god van kennis en wijsheid. Je obstakels zullen verdwijnen als je Ganesha aanbid. 

   

  EIGENSCHAPPEN

  • Lengte 7cm
  • Breedte 7cm
  • Hoogte 18 cm
  • Kleur Goud
  • Materiaal Gerecyclede sari en metaal

   

  IMPACT

  Deze symbolische bel is handgemaakt door toegewijde vakmensen. Zoals de meeste ambachtstradities is het maken van deze bellen een oude vaardigheid in India. Door dit product te kopen, help je de cultuur van dit traditionele ambacht te behouden

   

  VERZENDKOSTEN € 3.95

  LEVERTIJD ca 4 werkdagen

    

  ” Something for you means everything to her “

  Als je bij ons een product van Return to Sender aanschaft steun je natuurlijk ons goede doel, maar óók de meisjes en dames achter de producten van Return to Sender! Want de missie van hen is

  “ om met eerlijke en duurzame handel vrouwen te helpen een leven voor zichzelf en voor hun familie op te bouwen. Door de vrouwen op een duurzame wijze kennis te laten maken met de Westerse markt, kunnen zij hun leefomstandigheden direct verbeteren en leren ze hoe ze dit in de toekomst vol kunnen houden.”

  www.returntosender.nl/nl

   

  0