Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze activiteiten!

   

   

  Morse code armband roze: liefde & geluk

  11,95 Incl BTW

   

  Return to Sender en Zonta KZ

   

  Dit Return to Sender armbandje is handgemaakt. De volgorde waarin de kraaltjes in deze armband zijn geregen zijn morse code. Deze staan voor geluk en liefde. Met een aankoop steun je het goede doel van Zonta Kennemerland Zuid.

   

  IMPACT

  Deze kleurrijke morse armbanden zijn geproduceerd door (groot)moeders, op het platteland rondom Durban. Ongeveer 20 dames volgden een training om deze armbandjes te leren produceren. Dankzij hun inkomen kunnen zij huizen bouwen, hun (klein)kinderen naar school sturen, geiten kopen én in 1 geval zelfs een tractor voor bewerken van het land!

   

  EIGENSCHAPPEN

  • Lengte 7 cm
  • Breedte 7 cm
  • Hoogte 0,3 cm
  • Kleur Roze
  • Materiaal Glaskralen

   

  VERZENDKOSTEN € 3.95

  LEVERTIJD ca 4 werkdagen

  ” Something for you means everything to her “

  Als je bij ons een product van Return to Sender aanschaft steun je natuurlijk ons goede doel, maar óók de meisjes en dames achter de producten van Return to Sender! Want de missie van hen is

  “ om met eerlijke en duurzame handel vrouwen te helpen een leven voor zichzelf en voor hun familie op te bouwen. Door de vrouwen op een duurzame wijze kennis te laten maken met de Westerse markt, kunnen zij hun leefomstandigheden direct verbeteren en leren ze hoe ze dit in de toekomst vol kunnen houden.”

  www.returntosender.nl/nl

   

  1