Luck in a box Hart kaars – set van 2

19,90 Incl BTW

Return to Sender en Zonta KZ

 

Het hart en het bladgoud symboliseren “geluk” in Azie. Steek de kaarsjes aan, en je zult geluk ervaren. Koop deze set van 2 Hart kaarsen, 1 voor jezelf en 1 om weg te geven!

 

PRODUCTINFORMATIE

 • Materiaal: duurzaam ingewonnen palmolie.
 • Hoogte: 5 cm | Breedte: 7 cm |  Diameter: 7 cm.
 • Materiaal: duurzame palmolie
 • Kleur: wit
 • De luck in a box zijn handgemaakt en uniek, waardoor charmante imperfecties kunnen ontstaan. De producten kunnen daarom iets afwijken van de foto.

VERZENDKOSTEN € 7,95 excl. BTW

LEVERTIJD ca 4 werkdagen.

SKU: 8719558962143 Categories: , , , Tag:

YOUR GIFT

Deze symbolische kaars is gemaakt door veelal vrouwelijke vakmensen in Oost Java, Indonesië. Voor de productie van de kaarsen wordt alleen duurzame palmolie gebruikt. Naast vakgerichte training krijgen de werknemers ook de mogelijkheid om trainingen te volgen in andere vaardigheden, waardoor zij zich breed kunnen ontwikkelen.

 

THEIR LIVING

De productie van deze kaarsen levert voor veel vrouwen een vast inkomen op, waardoor ze zelfstandig in hun levensonderhoud kunnen voorzien. Aangezien de grond in Oost Java niet zo vruchtbaar is, is de werkgelegenheid die ontstaat extra belangrijk. In samenwerking met Plan International Nederland wordt een deel van de winst besteed aan beroepsopleidingen voor veelal jonge vrouwen. Jij een mooi product, zij een beter leven.

 

 

” Something for you means everything to her “

Als je bij ons een product van Return to Sender aanschaft steun je natuurlijk ons goede doel, maar óók de meisjes en dames achter de producten van Return to Sender! Want de missie van hen is

“ om met eerlijke en duurzame handel vrouwen te helpen een leven voor zichzelf en voor hun familie op te bouwen. Door de vrouwen op een duurzame wijze kennis te laten maken met de Westerse markt, kunnen zij hun leefomstandigheden direct verbeteren en leren ze hoe ze dit in de toekomst vol kunnen houden.”

 

0
  0
  Jouw winkelmand
  Your cart is emptyReturn to Shop