Online Wijnproeverij | 28 november 2020

VEILIG THUIS PROEVEN SAMEN GENIETEN IN TIJDEN VAN AFSTAND!

Gelukkig hebben we samen met Wijnkoperij Okhuysen een oplossing gevonden om toch een veilige (volgens de RIVM richtlijnen) en interessante online wijnproeverij te organiseren. Het belooft een mooie en leerzame proeverij te worden met heerlijke wijnen en leuke verrassingen!

Job Joosse van Wijnkoperij Okhuysen zal vanuit Haarlem de proeverij begeleiden. Lidewij van Wilgen eigenaresse van wijndomein Terre de Dames zal de presentatie aanvullen met een videoboodschap vanuit haar wijndomein in Frankrijk.

Het goede doel

Door deel te nemen aan de proeverij en het eventueel nabestellen van de wijn steun je ons Ending Child Marriage doel van dit jaar.

Hoe deelnemen, wat zijn de kosten en wanneer is de proeverij?

Gezellig en toch veilig thuis aan je eigen tafel. Samen genieten in tijden van afstand!
Doe mee met onze online wijnproeverij, samen met je vrienden/ familie in samenwerking met Wijnkoperij Okhuysen op 28 november van 17.00 uur – tot ca 18.30 uur.

Wijnkoperij Okhuysen heeft topwijnen geselecteerd en wil je graag de heerlijke smaaksensaties laten beleven. Tijdens de online proeverij kun je deze wijnen bestellen.

De proeverij bieden we aan voor € 37,50 per pakketMet één pakket proef je met twee personen.

Bestellen

Bestel via deze link je proefpakket(ten).

Het proefpakket, besteld en hoe dan verder?

 • In een proefpakket zitten 6 proefflesjes (á 100 ml per flesje);
 • Met één pakket kan je met twee personen proeven;
 • Je proefpakket krijg je uiterlijk twee dagen voor aanvang van de proeverij thuisbezorgd. Wij raden je aan de flesjes thuis koel te zetten.
 • Per e-mail ontvang je de link en instructie om toegang te krijgen tot de Zoom livestream;
 • Tijdens de proeverij geeft Job Joosse van Okhuysen uitleg over de wijnen;
 • Je kan tijdens de proeverij via de chatfunctie vragen stellen.
 • Maak kans op een mooie Magnum Radice – Lambrusco di Sorbara Frizzante* door na de proeverij je favoriete wijn te bestellen!

De deelnemers aan de online proeverij zullen een aantal dagen na de proeverij worden geïnformeerd over de totale opbrengst via een nieuwsbrief.

Tot 28 november a.s.!

Namens de Wijncommissie,
Charlotte, Ginette, Monica en Monique

Deze Wijnproeverij wordt mede mogelijk gemaakt door:

Wijnkoperij Okhuysen

Wijnkoperij Okhuysen

Al 150 jaar staat Okhuysen garant voor prachtige kwaliteitswijnen. De door vader en zoon Kat zorgvuldig geselecteerde wijnen komen uit de hele wereld, van klassiek Frankrijk tot vernieuwend Nieuw-Zeeland. Bij de selectie wordt gelet op kwaliteit, duurzame productie en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het overbrengen van de liefde voor wijn is wat het team drijft. Okhuysen voorziet particuliere klanten en (top)restaurants in het hele land dan ook altijd van passend persoonlijk advies, uitgebreide informatie en een vergaande service.

https://www.okhuysen.nl

 

* Magnum Radice – Lambrusco di Sorbara Frizzante (rosé)

Proefnotitie:
Het delicate sap van de eerste persing (druivenras lambrusco di sobara (blauw) bezit een prachtige zuurgraad. Aroma’s vol heerlijk rood fruit, bloedsinaasappel en lentebloesem. De smaak is mooi droog met wederom het expressieve fruit, verse kruiden en een fijne textuur die een aangename rondeur geeft aan de wijn. De afdronk is complex, mondvullend en tegelijk verfrissend.

Cantina Paltrinieri
Alberto en zijn vrouw Barbara zijn de vierde generatie op Cantina Paltrinieri en behoren tot een handvol producenten die puur op kwaliteit zijn gericht. Zij hebben 17 hectare wijngaard in het hart van de meest prestigieuze herkomst ‘Lambrusco di Sorbara’. Alberto beperkt allereerst de rendementen in de wijngaard. Een lager rendement geeft druiven met meer concentratie. Daarnaast gebruikt hij het liefst alleen de blauwe druivenvariëteit ‘Lambrusco di Sorbara’ en maakt hij zijn wijnen volgens de Metodo Ancestrale (met een natuurlijke vergisting op fles) of Metodo Tradizionale (met een tweede gisting op fles door het toevoegen van wat suiker en gist – zoals bij champagne).

Serveer met:
Wat mooie Parmigiano Reggiano en Prosciutto di Parma met vers gebakken brood, olijfolie en de echte Aceto Balsamico.

 

 

 

0
  0
  Jouw winkelmand
  Your cart is emptyReturn to Shop