Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze activiteiten!

   

   

  Wijnproeverij ten bate van ‘Free a Girl’

  23 maart 2017 Wijnproeverij ten bate van ‘Free a Girl’

  Ten bate van ‘Free a Girl’ organiseert Zonta Kennemerland Zuid deze exclusieve wijnproeverij, met heerlijke culinaire amuses verzorgd door ‘Passie voor Eten’.

  Aanmelden vooraf tot en met 19 maart op info@zontakennemerlandzuid.nl of per telefoon: 06-18300113. De entreeprijs 15 euro p.p. Betaling graag vooraf op rekeningnummer NL78INGB0006708979 t.n.v. ZC Kennemerland Zuid.  OVER ‘FREE A GIRL’

  Free a Girl zet zich in om jonge meisjes uit de gedwongen prostitutie te bevrijden en daders veroordeeld te krijgen. Zij zijn werkzaam in Bangladesh, Brazilië, India, Nederland, Nepal en Thailand. De afgelopen 8 jaar hebben zij bijgedragen aan de bevrijding van 3.802 meisjes uit bordelen in Azië.

  Voor meer informatie zie de website van https://www.freeagirl.nl

  Deze wijnproeverij is mede mogelijk gemaakt door:

  ‘Passie voor Eten’ en ‘Le Grand Cru’.

  Locatie:
  Wijnspeciaalzaak
  Le Grand Cru
  Jan van Goyenstraat 12/14
  2101 CB Heemstede

  Inloop 19.45 uur
  Start proeverij 20.00 uur

  (voldoende parkeermogelijkheden)

  Verslag:
  Met de wijnproeverij is een prachtig bedrag van 2.160,- euro bijeengebracht voor de geweldige organisatie ‘Free a Girl’!

  Dit bedrag is gesponsord door ‘Le Grand Cru’ te Heemstede, uit de opbrengst van de bestelde wijnen en door ‘Passie voor Eten’ uit Bloemendaal, uit de entreebijdrage voor de gerechtjes tijdens de proeverij.

  Samen met de opbrengst van de film WADJDA, vertoond tijdens het Zonta filmevenement in november 2016, konden wij Free a Girl een prachtige cheque overhandigen met het totaalbedrag van 3750,-

  0