Resultaat online wijnproeverij | 28 januari 2021

Zaterdag 28 november vond de jaarlijkse wijnproeverij van Zonta Kennemerland-Zuid voor het eerst online plaats. Wat een succes was het: 272 deelnemers deden mee aan de wijnproeverij!

 

Het goede doel waarvoor we dit evenement organiseerden, was Ending Child Marriage. Onze Zonta Foundation for Women ondersteunt dit UNICEF-project en samen zetten wij ons op deze wijze in om kindhuwelijken te voorkomen.

De zes te proeven wijnen waren in samenwerking met Wijnkoperij Okhuysen samengesteld: witte wijn, rode wijn en een heerlijke rode dessertwijn. Bonbons voor bij de dessertwijn maakten deze proeverij compleet.

Job Joosse, de Magister Vini van Okhuysen, kreeg veel complimenten over zijn inspirerende en interessante uitleg rondom de wijnen. Na de proeverij is een recordaantal wijnen gekocht. Totaal is een bedrag van maar liefst € 3.439,32 opgehaald, waarvan het grootste deel naar Ending Child Marriage zal gaan en een gedeelte naar onze advocacy activiteiten als Orange the World en Internationale Vrouwendag.

 

 

De heer Linker is de winnaar van de Magnum Radice – Lambrusco di Sorbara Frizzante. Deze werd door Wijnkoperij Okhuysen ter beschikking gesteld aan de deelnemer die voor de meeste omzet heeft gezorgd van de proeverij. Deze mooie Magnum heeft de heer Linker feestelijk overhandigd gekregen door Job Joosse, in aanwezigheid van enige Zonta leden.

Graag willen we iedereen bedanken die heeft meegewerkt om deze online wijnproeverij tot een succes te maken!!

Deze Wijnproeverij is mogelijk gemaakt door:

Wijnkoperij Okhuysen

Wijnkoperij Okhuysen

Al 150 jaar staat Okhuysen garant voor prachtige kwaliteitswijnen. De door vader en zoon Kat zorgvuldig geselecteerde wijnen komen uit de hele wereld, van klassiek Frankrijk tot vernieuwend Nieuw-Zeeland. Bij de selectie wordt gelet op kwaliteit, duurzame productie en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het overbrengen van de liefde voor wijn is wat het team drijft. Okhuysen voorziet particuliere klanten en (top)restaurants in het hele land dan ook altijd van passend persoonlijk advies, uitgebreide informatie en een vergaande service.

https://www.okhuysen.nl

 

 

0