Nieuwsbrief voor de wandelaars van Zonta Walk Haarlem

Geen tickets ontvangen? Check de spambox!
Voeg het e-mailadres:
info@zontakennemerlandzuid.nl toe aan je contacten/ email adressen zodat je eventuele updates m.b.t. het event in goede orde ontvangt.

 

Beste Zonta Walk wandelaars,

Het is bijna zover
Zaterdag gaat de benefiet avondwandeling door de historische binnenstad van Haarlem van start. Wat gezellig dat je erbij bent!

Start op het Prinsenhof
Print je ticket uit, houd je starttijd in de gaten, kom een kwartier eerder zodat je op tijd kunt starten en meld je bij de inschrijfbalie, Prinsenhof 1, 2011 TR Haarlem met de eerste letter van je achternaam. Hier ontvang je een entreebewijs dat toegang biedt tot de locaties langs de route.

Route
Bij de inschrijfbalie, Prinsenhof 1, 2011 TR Haarlem ontvang je ook een routeboekje met informatie over de acts en over de stad met haar monumenten. De route wordt aangegeven met Zonta Walk Route borden, borden met een Z.

Parkeren
Kom op de fiets of met het openbaar vervoer. Het belooft een gezellige drukte te worden.

Eten en drinken
Brasserie Vascobelo heeft een speciaal Zonta menu en zorgt ervoor dat je op tijd aan de wandeling kunt beginnen. Je kunt ook terecht bij Brasserie van Beinum, De DAKKAS, restaurant Dijkers, Rubens Burger (ook Vega burgers), Café de Gooth, restaurant de Wandelaar en bij het Wapen van Kennemerland. Reserveer op tijd!
Na afloop kunnen bierliefhebbers terecht in bierlokaal De Uiver.

Prinsenhof
Even snel een versnapering pakken voor de wandeling? Op het gezellige Prinsenhof kan je terecht bij de koffiekar van Vascobelo, de frietkar van Friethoes en de ijskar van IJssalon Garonne.

Toilet
Via de Hoge Nood app vind je altijd het dichtstbijzijnde openbare toilet. Ook bij De Gooth aan de Botermarkt en bij De DAKKAS kan je altijd terecht. Of vraag bij de servicebalie op het Prinsenhof en/of aan een herkenbare Zonta vrijwilliger!

Regen
Pak je mooiste regenjas en laat je paraplu thuis.

Contant geld
Bij kraampjes langs de route kan je terecht met contant geld.

Bloemencorso
Aansluitend kan je genieten van de verlichte praalwagens van het Bloemencorso.

Tips & Laatste nieuws
Volg het laatste nieuws op onze website en facebookpagina.
Voeg het e-mailadres info@zontakennemerlandzuid.nl toe aan je contacten/ email adressen zodat je eventuele updates m.b.t. het event in goede orde ontvangt.

Graag tot zaterdag 13 april, we wensen je alvast een plezierige wandeling!

0