Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze activiteiten!

   

   

  Meet & Greet Zonta!

  Nieuwsgierig geworden wat Zonta is? Je bent van harte welkom op onze

   

  “Meet & Greet Zonta” op dinsdagavond 10 oktober bij Stempels in Haarlem.

   

  De inloop zal zijn vanaf 19.30 uur. Geef je op bij: info@zontakennemerlandzuid.nl


  Zonta Kennemerland Zuid is een club van vrouwen werkzaam in allerlei beroepen. Tijdens onze maandelijkse meeting staat er onder het genot van samen eten regelmatig een lezing op het programma en houden wij ons bezig met fundraising, service en advocacy. Daarnaast bieden we elkaar een netwerk, luisterend oor en hebben we vooral veel plezier! Zonta Kennemerland Zuid ontmoet graag bijzondere vrouwen die onze club van momenteel 20 leden verder willen verrijken. Onze kernwaarden zijn: diversiteit, helderheid, betrokkenheid en veiligheid.

  Projecten en activiteiten:

  Met onze club zamelen we o.a. geld in voor projecten waarmee we lokaal en internationaal vrouwen ondersteunen. Belangrijk speerpunt: hulp bieden aan kansarme vrouwen en het stimuleren van actieve deelname aan het maatschappelijk beroepsleven en opkomen voor gelijke rechten. Tijdens onze bijeenkomsten in 2017 hebben we met veel enthousiasme gewerkt aan twee projecten. Het Project Butterfly, Nepal onderdeel van Free a Girl en het project van Stichting Ankerpunt La Lumière. Als activiteit hebben we onder andere een succesvol filmevenement, bridgedrive en wijnproeverij georganiseerd.

  Verslag:
  Na het welkomstwoord van Leida Sassen en de heldere en informatieve presentatie van Nuria Reques Waterink – de Waal van Zonta Den Haag aan Zee konden de geïnteresseerden in onze club kennismaken met onze clubleden en elkaar.
  Het was een warme en zeer geslaagde avond!

  0