Benefietvoorstelling Film ‘Bar Bahar” – in between

ZONTA nodigt u uit voor de benefietvoorstelling!
Première in Nederland!

Bar Bahar” – in between

Drie Israëlisch-Palestijnse vrouwen delen een appartement in Tel Aviv. Laila is een jonge, vooruitstrevende advocate. Salma is dj in een bar. Ten slotte is er Nour, die als laatste in de flat komt wonen. Ze komt uit een dorp en studeert in Tel Aviv. Als enige vrouw die een sluier draagt, valt ze wat uit de toon. De drie vrouwen balanceren tussen traditie en modernisme, goed burgerschap en afwijkend gedrag, vrijheid en trouw.  Winnaar 10 Awards: o.a. Ophir Award Israël, filmfestival Toronto. Regie: Maysaloun Hamoud.

De filmvoorstelling Bar Bahar begint met een inleiding door Selma Smulders VN-gezant met specialisatie Human Trafficking & gender Equality.

De opbrengst van de film gaat naar het Doula-project Tanzania. Doula’s worden door een volwaardige vroedvrouw getraind en voorzien van middelen voor
scholing en voor veilige begeleiding van geboortes.
Zie voor meer informatie over dit project de link: Doula-project Tanzania

En voor het doel van Zonta International Foundation (ZIF). Om de charitatieve en educatieve programma’s van Zonta International te steunen. De ZIF verhoogt het geld waarmee Zonta International programma’s over de hele wereld financiert.

Trailer: Bar Bahar” – in between

Op zondag 12 november 2017
Inloop: 10.45 uur
Aanvang: 11.00 uur

Filmschuur, Lange Begijnestraat 9, Haarlem
TOEGANG: 22,50 euro incl. kopje thee / koffie
KAARTEN: info@zontakennemerlandzuid.nl / M: +3161950958

 

Verslag:

We zijn trots dat wederom alle plaatsen bezet waren en danken alle aanwezigen voor hun aanwezigheid en bijdrage.

Liesbeth Heerink vertelt hoe zij geïnspireerd en betrokken raakte bij het Doula Project in Tanzania. Zie voor meer informatie de link: Doula-project Tanzania

Tevens bedanken we de Filmschuur voor het ter beschikking stellen van de zaal, overige faciliteiten en de prachtige film Bar Bahar (In Between) van Maysaloon Hamood al voor de officiele premiere!!

Onze dank gaat ook uit naar de gastspreker Selma Smulers.
Selma Smulders, die in haar rol van NGO delegate voor de VN op het gebied van Gender Equality en Human Trafficking, de aanwezigen informeerde over de beide zaken en waarom er nog zoveel te doen is!

Volgend jaar hopen wij u weer te verwelkomen!Liesbeth HeerinkSelma Smulders

0